Як правильно вибрати вікна

вибір вікон Київ При виборі вікон вам спочатку потрібно визначиться - з якого матеріалу вони повинні бути виконані: з дерева, алюмінію або пластику (ПВХ). Порівняльний аналіз за критерієм "ціна-якість", як правило показує, що найбільшою доцільністю володіють сучасні конструкції, зібрані із ПВХ профілю. Високоякісна деревина дорожче на рівень, вона як правило горить, має при собі непоправні дефекти (різноманітні сучки, тріщинки та інші ушкодження.),вбирає подібно губці вологу й різні токсичні елементи, вимагає постійного догляду та інше. Алюмінієвий сплав так само є досить дорогим, має низькі тепло- і звукозахисні характеристики, що може призводити до промерзання вікон (в наслідок утворення осаду), невисоку стійкість кутових з'єднань, величину стійкості віконних стулок механічному навантаженню та інше.

Віконні рами з профілю ПВХ подібних недоробок як правило не мають, вони відчутно дешевше, більш надійні, мають більш тривалий термін служби, мають вражаючі тепло-звукоізолюючі характеристики, доступні в процесі експлуатації.

Види вікон

Вікна, а точніше стекло-пластикові конструкції - це не що інше як самі звичайні будівельні конструкції призначені для закриття прорізів у стінах передбачених конструкцією. Як відомо, до першої половини минулого сторіччя на всій планеті віконні та дверні конструкції виконувалися винятково із застосуванням дерева; але з появою нових будівельних матеріалів з'явилися конструкції з алюмінію, пластику, а також різні їхні комбінації. На даний момент виробники в Києві пропонують величезний вибір конструкцій з різних матеріалів.

вибір вікон із ПВХ

Вибір вікон із ПВХ

Якщо ви затримали свій вибір на пластикових вікнах з ПВХ, тоді вам просто необхідно вірно доглянути ПВХ профіль, склопакет і фурнітуру - вище перераховані елементи є основними компонентами, з яких збираються вікна ПВХ. Ми рекомендуємо для житлових, офісних та інших об'єктів віддавати перевагу профілю ПВХ із товщиною як мінімум 70 мм і потрійним контуром при закриття вікна - всім даним параметрам підходить ПВХ профіль зі склопакетом як мінімум 36 мм і фурнітурою відомих виробників.

Якщо у вас об'єкт із не високими вимогами типу складів, сараїв, комор, то у такому випадку цілком достатньо буде обійтися профілем ПВХ товщиною 58-60 мм із подвійним контуром ущільнення під час закриття вікна зі склопакетом 28 мм.

При виборі постачальника вікон найкращий варіант – це виробник ПВХ профілю, популярної торговельної марки із тривалим досвідом роботи, який виготовляє вікна винятково зі свого профілю без додавання вторинної сировини. Висококваліфіковані майстри компанії професійно зроблять виміри, виготовлять і встановлять Ваші вікна таким чином, що протягом багатьох років у Вашому житлі було б затишно.

Звернувшись до нашої компанії, Ви гарантовано виберете безпосередньо ті вікна, які підійдуть саме Вам.